7.2.08

Gong Xi Fa Chai

Selamat tahun baru Cina.

Seperti orang lain, saya juga bercuti hari ini. Tapi bukan di rumah tau. Saya sekeluarga bersama adik-adik - Atikah, Nabil, Ridwana, Hakimah dan Din sekeluarga selamat sampai di Bukit Merah Lake Town Resort jam 2.45 petang.

Sekarang dah selamat mendaftar masuk, mandi dan sembahyang. Cuba lelapkan mata tapi tak pejam juga. Tak tahu apa nak buat, saya buka "lap-top" untuk menyilau blog-blog yang ada.

Sya berazam nak lupakan urusan pejabat sekejap. Dah sakit kepala sangat-sangat tengok fail-fail yang bertambun di pejabat. Hari ni dan esok nak main air puas-puas.

Sekarang saya nak cuba lelapkan mata sekali lagi. Hajatnya malam nanti selepas Maghrib nak ke Zoo Taiping - Night Safari. Cuba cari pengalaman baru untuk budak-budak.

Sekali lagi, Gong Xi Fa Chai.

2 comments:

Engku said...

Salam, demo to baca komen ko? Ko dok prase?

Lamo tok jupo demo, kecik lagi ko? :D

Nik Bahrum Bin Nik Abdullah said...

Kawe tengok doh. Masuk doh pun dalam blog demo hok kaunselor tu. Hampeh... kaunselor molek-molek nak jadi jurugambar pula.

Blog Widget by LinkWithin