22.6.08

Catatan 3 Hari

Semenjak hari Khamis lepas saya telah tidak mengemaskini blog saya. Sebenarnya ada dua tiga urusan yang menyebabkan keadaan tersebut berlaku:

  • Saya biasanya mengemaskini blog pada waktu malam. Tapi pada hari Khamis lepas, sebaik sahaja menjejak kaki di rumah saya dimaklumkan oleh Nik Nur Syuhada, dia telah diterima masuk ke Universiti Malaysia Sabah. Dan saya diminta untuk menemaninya ke Sabah bagi pendaftaran minggu depan. Terpaksalah bergelut pada malam itu, menjadualkan semula akurjanji saya dan juga urusan menempah tiket kapal terbang. Alhamdulillah pada pagi Jumaat segala urusan tempahan tiket telah selesai disempurnakan. Hotel sahaja yang belum ditempah.
  • Kerana itu juga, janji saya untuk menghantar Nik Nur Atikah pada hari Sabtu ke UITM Kuala Terengganu di batalkan. Kena cari drebar lain lah yeee!!!
  • Pada malam Jumaat itu juga, dah janji dengan budak-budak dalam pagar untuk ke Arena Futsal. Dalam keadaan sibuk dengan urusan tempahan tiket tupun terpaksalah tinggal kerana kita main Futsal dulu.
  • Akhirnya, pada pagi Jumaat lebih kurang pukul 10.30 pagi selepas selesai segala urusan dan perbincangan saya sekeluarga serta Nik Nur Ridwana dan Nik Nur Hakimah meninggalkan Al-Khazaain menuju ke Bukit Keluang Beach Resort sempena Outing 2008 Nor Bahrum & Co. Balik semula ke rumah esoknya lebih kurang jam 7.20 petang.
Dalam keletihan saya ponteng program Wacana 100 hari di Balai Islam.

Apa nak di kato????
Blog Widget by LinkWithin